„Nélkülünk csak a madarak költöznek”

Több, mint 20 év költöztető és árúfuvarozói tapasztalattal

Költöztetés

Tudom, most sorokon át kellene magyaráznom, hogy mennyire jók vagyunk és az égig magasztalni magunkat, hogy mi vagyunk a legjobbak a költöztetői piacon stb. Ehelyett én pár sorban a lényeget írnám le, mert úgy gondolom sajnos ebben a rohanó világban lényegre törők lettünk és a körítés már senkit nem érdekel.

Alapjába véve egy Budapesti árufuvarozó cég vagyunk.  Fő profilunk a lakás és irodaköltöztetés, természetesen a többi más szállítási feladat mellett. Szakképzett, józan életű rakodókkal és az adott fuvarfeladathoz szükséges megfelelő méretű és árubiztosítással ellátott teherautókkal és eszközökkel felszerelve állunk rendelkezésükre a megrendelt szállítási feladat megoldására. Budapestről vidékre és vidékről Budapestre is várjuk szíves megrendelésüket.

Amiben biztosan segíteni tudunk Önnek:

  • Költöztetés
  • Iroda és raktárköltöztetés
  • Bútorszerelés
  • Lomtalanítás
  • Egyéb szállítási feladatok
  • Házon belüli rakodási feladatok

Sejtem, milyen nehéz lehet ennyi kitűnő szakember és ajánlat  közül választani, sőt azt is tudom, hogy mindig van egy olcsóbb , de talán ha számít valamit, ami szerintem mellettünk szólhat, az a  közel 25 éves tapasztalat, mellyel felvértezve olyan szintű szolgáltatást tudunk nyújtani, amit Ön a pénzéért jogosan elvár.

Költöztetéshez, bútorszállításhoz

Járműveink

2 darab 3,5 tonnás 20m3 zártdobozos bútorszállító teherautó, költöztetéshez szükséges eszközökkel felszerelve.